Leveringsvoorwaarden

Prijzen

Alle prijzen in de webshop van Eigendraads zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling

U kunt direct online betalen met iDEAL. De bestelling wordt geleverd na betaling. Na een bestelling ontvangt u van ons een email met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten hiervan, inclusief verzendkosten.

Levering

Als uw bestelling bij ons binnen komt, streven wij ernaar deze bestelling binnen enkele werkdagen tot een week aan te bieden bij TNT post. Mocht dit onverhoopt niet lukken, bijvoorbeeld omdat een artikel niet op voorraad is, dan wordt er z.s.m. telefonisch of via mail contact met u opgenomen. Als het afleveradres in Nederland is, bezorgt TNT post in de regel binnen 2 werkdagen. Eigendraads is niet aansprakelijk voor het overschrijden van deze aangegeven levertijd of verlies of beschadiging door TNT post.

Borduurkaarten

Alle door eigendraads gemaakte  borduurkaarten zijn  eigendom van eigendraads.

Aansprakelijkheid

Eigendraads kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website, het communiceren van de verkeerde verkoopprijs of een kleurafwijking van een produkt. Kleur van een produkt kan in het echt iets afwijken van de kleur van het produkt op de foto.   

Klachten, vragen, tips en opmerkingen.

Eigendraads besteedt veel zorg en aandacht aan de verwerking van uw bestelling en hoopt dat alles naar wens is. Mocht u toch klachten hebben over de diensten en/of producten van Eigendraads, dan kunt u mailen naar eigendraads@home.nl. Ook bij vragen van algemene aard of bij opmerkingen/tips kunt u hier terecht.


Eigendraads Reclameborduren - Oostercluft 75 - 8332DB Steenwijk - Email: eigendraads@home.nl - Tel: 06-28028221